Arkadaşlar/abiler/ablalar/amcalar/teyzeler
merhaba öncelikle,
Ben 13 yaşındayım ve elektro gitara yeni başlayacağım. Ibanez grg170dx, cort g200, cort x-6 gitarlarından birini alabilirim. Sizin önerilerinizden birinide tabi de bir noktada sorunum var.
Manyetiklerinin sss olmasını istiyorum ancak sss ile hsh vb. manyetiklerin çalıştaki rahatlık, ses ve tarz değişimi hakkındaki farkları nelerdir ?
Ben nothing else matters işte medley-canon rock(Mattrach'in çaldıkları) falan gibi şarkıları dinlemekten hoşlanıyorum ve bu sebeple ileride de çalmaktan hoşlanacağımı düşünüyorum. Bu tarz şarkılara sss manyetik mi gider ? Yoksa başka tür mü ?
Bu tarzda, bu tarza uygun manyetikli başlangıç için nasıl, hangi elektro gitarı alabilirim sizce ?
Forumda baktım ama tam cevap alamadım. Ayrıca konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
merhaba öncelikle,Ben 13 yaşındayım ve elektro gitara yeni başlayacağım. Ibanez grg170dx, cort g200, cort x-6 gitarlarından birini alabilirim. Sizin önerilerinizden birinide tabi de bir noktada sorunum var.
Manyetiklerinin sss olmasını istiyorum ancak sss ile hsh vb. manyetiklerin çalıştaki rahatlık, ses ve tarz değişimi hakkındaki farkları nelerdir ?
Ben nothing else matters işte medley-canon rock(Mattrach'in çaldıkları) falan gibi şarkıları dinlemekten hoşlanıyorum ve bu sebeple ileride de çalmaktan hoşlanacağımı düşünüyorum. Bu tarz şarkılara sss manyetik mi gider ? Yoksa başka tür mü ?
Bu tarzda, bu tarza uygun manyetikli başlangıç için nasıl, hangi elektro gitarı alabilirim sizce ?
Forumda baktım ama tam cevap alamadım. Ayrıca konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

( Verdiğin videodaki ''Jimi Hendrix's Medley'' sounduna bu amfi uyabilir vintage bir amfi olduğundan, yanılıyormuyum
Yorum